Primjena konferencija

...o komunikacijskim metodama
te oblikovanju informacija
na Internetu za kvalitetnije
političko marketinško komuniciranje
12.02.2009.
Hypo-Expo XXI Centar
Zagreb

Marketinško komuniciranje

Politički marketing je skup tehnika koje će političara na izborima približiti glasačima, pomoći pri razlikovanju različitih političkih opcija i pomoći pri optimiranju broja glasova.
(Bongrand)

Status: Završena konferencija.

PRESS informacije za novinare
Institut za elektroničko poslovanje
Konferencija Internet i politički market7:43 2.3.2009ing

Konferenciju podržava
HUOJ
Perpetuum Mobile
PIO ETARGET
Stimulans Istravino
MojBlog.hr
Web::Strategija 04
Bloger.hr
Insa group - Karlovacdanas.com Radio Rab
Kreativna kuhinja
057.info  |  Radio 057 Zadar
Radio Riva Radio 047
SBIportal.hr
Eurocom
PRimjena.com: internet i politički marketing, konferencija o komunikacijskim metodama

Zašto konferencija s ovom temom?

Koristeći promjene u socijalnoj komunikaciji, prenošenje političkih poruka prolazi kroz tranziciju sa klasičnih formi komunikacije, pronalazeći nove putove prema primateljima.

Osim direktnog pristupa javnosti, Internet političkoj misli omogućuje direktno sučeljavanje, ali i relativno pogodan poligon za preispitivanje stava javnosti, istraživanje i razvoj pojedinih ideja.

Internet, socijalne mreže, web 2.0, Facebook, YouTube, blog... sve su ovo relativno nove riječi u Konferencijapolitičkom rječniku, novi koncepti, novi mediji i nove mogućnosti za prijenos ideja i poruka, novi i još nedovoljno iskorišteni kanali za komunikaciju sa javnosti.

Komunikacijski eldorado?

Ne, Internet je komunikacijski pakao, posebno ako pogriješite strategiju komuniciranja, ako dostupne alate ne koristite na pravi način, na pravom mjestu i u pravim uvjetima. Ako ne poznajete (ne)pisana pravila ponašanja i komunikacije, ako ne poznajete publiku i stavove, ako ne poznajete "tržište" kojem se obraćate.

Zar nije jednako kao i u klasičnim medijima?

Ne, ovdje ste na brisanom prostoru kojim vlada interaktivnost, gdje svatko ima nešto za reći, komentirati, često sakriven iza digitalne anonimnosti.
Konferencija o komunikacijskim metodama "PRimjena.com: Internet i politički marketing" pokušat će dati smjernice kuda se kreće moderna politička komunikacija, koji su najuspješniji koncepti marketinškog komuniciranja te dostupni alati političkog marketinga, ali i kako postaviti strategiju komuniciranja koja će se oslanjati na web.

Kome je namijenjena "PRimjena"?

Konferencija je namijenjena:

profesionalcima za odnose s javnošću
koji se bave političkim marketingom, kreiranjem strategija marketinškog komuniciranja, oblikovanjem ideja i poruka za javnost, kriznim komuniciranjem
političarima
koji žele bolje poznavati alate koji su im dostupni za pristup javnosti i komuniciranje ideja, posebno u lokalnoj zajednici
studentima
marketinga, politologije, novinarstva, sociologije i srodnih društvenih studija, koji žele proširiti svoje znanje
udrugama i javnosti
gdje možete saznati kako komunicirati sa svojim budućim predstavnicima, koje su mogućnosti da svoje interese kao zainteresirane strani (ili birači) prenesete i na svoje buduće zastupnike u vlasti.
Ne recikliramo!  ...ideje.
Više informacija:

Iskoristite priliku za upoznavanje relevantnih stručnjaka te provjerite koji su trendovi političke komunikacije koji nas očekuju već na slijedećim izborima!


konferencija Informatika u turizmu
Ključne riječi:
marketinško komuniciranje,
konferencija,
utjecaj Interneta,
PR,
odnosi s javnošću,
izbori 2009,
Institut za elektroničko poslovanje
Arhiva vijesti