Primjena konferencija

...o komunikacijskim metodama
te oblikovanju informacija
na Internetu za kvalitetnije
političko marketinško komuniciranje
12.02.2009.
Hypo-Expo XXI Centar
Zagreb

Marketinško komuniciranje

Politički marketing je skup tehnika koje će političara na izborima približiti glasačima, pomoći pri razlikovanju različitih političkih opcija i pomoći pri optimiranju broja glasova.
(Bongrand)

Status: Završena konferencija.

PRESS informacije za novinare
Institut za elektroničko poslovanje
Konferencija Internet i politički market7:43 2.3.2009ing

Konferenciju podržava
HUOJ
Perpetuum Mobile
PIO ETARGET
Stimulans Istravino
MojBlog.hr
Web::Strategija 04
Bloger.hr
Insa group - Karlovacdanas.com Radio Rab
Kreativna kuhinja
057.info  |  Radio 057 Zadar
Radio Riva Radio 047
SBIportal.hr
Eurocom
PRimjena.com: internet i politički marketing, konferencija o komunikacijskim metodama

Predavači

Internet i politički marketing

PredavačiPredavači na konferenciji PRimjena.com: Internet i politički marketing redom su relevantna imena domaće PR scene, stručnjaci, sveučilišni profesori sa višegodišnjim iskustvom i mnogobrojnim projektima i radovima u području političkog marketinga, savjetovanjem stranaka i stranačkih vođa u predizbornim kampanjama te objavljenim radovima.

 

Objavljeno 09. 01. 09. u 06:10

Krešimir Macan

Krešimir MacanUgledni hrvatski PR stručnjak i predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i odnose s medijima, vodi savjetničku tvrtku Manjgura, jednu od prvih hrvatskih agencija za odnose s javnošću.

 

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 09:16

Marko Rakar

Marko RakarKombinira svoje poznavanje medija i novih tehnologija, te je jedan od pionira interneta u Hrvatskoj. Prepoznati je savjetnik i predavač u Hrvatskoj i svijetu na područjima organizacije, interneta, novih medija i politike.

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 09:01

Marjan Jurleka

Marjan JurlekaDugogodišnji komunikator, novinar i urednik Starta, a od početka devedesetih godina radi u odnosima s javnošću. Jedan je od pokretača dnevnika Jutarnji list i njegov prvi direktor.
Godine 2000. preuzima funkciju direktora korporativnih komunikacija u HT-u, odakle prelazi u Uprav Večernjeg lista gdje je danas i predsjednik Uprave.

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 08:53

Vuk Ćosić

Vuk ČosičInternetni veteran i međunarodno priznati klasik internetne umjetnosti. Susnivač Ljubljanskog laboratorija za digitalne medije (Ljudmila) in konzultantskog poduzeća Case Sensitive.
Web strateg predsjedničke kampanje Danila Turka te parlamentarne kampanje SD.

 

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 08:52

dr. Miroslav Tuđman

Šef je Katedre za organizaciju znanja na Odsjeku informacijskih znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Voditelj je većeg broja znanstvenih projekata, autor je deset knjiga i preko dvije stotine znanstvenih i stručnih članaka; urednik je petnaestak zbornika.
Glavni je urednik časopisa National Security and the Future.

 

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 08:45

Domagoj Bebić

Domagoj BebićPodručje njegovog interesa su novi mediji i njihova uloga u političkim procesima u društvu te posebno međuodnos interneta i demokracije.
Izrađuje doktorat na Filozofskom fakultetu u Zagrebu s temom predizborne kampanje; "Uloga interneta u političkoj komunikaciji i političkom djelovanju u rvatskoj: izborna kampanja 2007."

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 08:21

Robert Gelo

Nakon novinarske karijere i dvadesetogodišnjeg rada u gotovo svim vrstama medija, Robert Gelo prešao je "na drugu stranu" i danas radi kao savjetnik za komunikacijski menadžment. U Hrvatskoj je jedan od rijetkih koji u praksi koriste nove oblike komuniciranja s online medijima, primjerice social media release tehniku.

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 07:54

Jaka Levstek

Dugogodišnji stručnjak za web i marketing između ostalog je suosnivač on-line DVD rental servisa iTIVI, član je uprave najvećeg lokalnog regitratora domen (Domenca) i najjače web trgovine (Mimovrste) te konzultant mnogim poduzećima za područje weba i komuniciranja.

 

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 07:34

Bijesprvi

BijesprviNe zna se je li Bijesprvi lik iz bajke, X-Files, duh sa sjekirom ili ...običan Građanin. Sa velikim G.
Ali svaka njegova kritika medijski je hit... Bijesprvi je pokazao najveći doseg novih medija, spojivši političku satiru, građansku neposlušnost - iskoristivši anonimnost koju pruža Internet.

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 07:21

Okrugli stol

Okrugli stol okupit će medijske, komunikacijske i političke stručnjake oko teme "Vjerodostojnost interneta kao medija". U zanimljivoj raspravi će sudjelovati:

  • Nenad stazić, saborski zastupnik,
  • Matija Babić, urednik Index.hr,
  • Bojan Mušćet, urednik internih publikacija T-HT grupe
  • Robert Reichel, osnivač portala Boboton
  • Marijana Grbeša, Fakultet političkih znanosti

 

 

Opsirnije
Objavljeno 08. 01. 09. u 11:52

Više informacija:

Iskoristite priliku za upoznavanje relevantnih stručnjaka te provjerite koji su trendovi političke komunikacije koji nas očekuju već na slijedećim izborima!

Objavljeno 06. 01. 09. u 06:55

konferencija Informatika u turizmu
Ključne riječi:
marketinško komuniciranje,
konferencija,
utjecaj Interneta,
PR,
odnosi s javnošću,
izbori 2009,
Institut za elektroničko poslovanje
Arhiva vijesti