Primjena konferencija

...o komunikacijskim metodama
te oblikovanju informacija
na Internetu za kvalitetnije
političko marketinško komuniciranje
12.02.2009.
Hypo-Expo XXI Centar
Zagreb

Marketinško komuniciranje

Politički marketing je skup tehnika koje će političara na izborima približiti glasačima, pomoći pri razlikovanju različitih političkih opcija i pomoći pri optimiranju broja glasova.
(Bongrand)

Status: Završena konferencija.

PRESS informacije za novinare
Institut za elektroničko poslovanje
Konferencija Internet i politički market7:43 2.3.2009ing

Konferenciju podržava
HUOJ
Perpetuum Mobile
PIO ETARGET
Stimulans Istravino
MojBlog.hr
Web::Strategija 04
Bloger.hr
Insa group - Karlovacdanas.com Radio Rab
Kreativna kuhinja
057.info  |  Radio 057 Zadar
Radio Riva Radio 047
SBIportal.hr
Eurocom
PRimjena.com: internet i politički marketing, konferencija o komunikacijskim metodama

Krešimir Macan

Krešimir MacanUgledni je hrvatski PR stručnjak i predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i odnose s medijima, koji danas uspješno vodi vlastitu savjetničku tvrtku Manjgura, osnovanu još 1997. kao jedna od prvih hrvatskih agencija specijaliziranih za odnose s javnošću.

Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine kada je tijekom Domovinskog rata obnašao dužnost tajnika Ministarstva informiranja RH i kasnije načelnika Odjela za informiranje MVP-a (1995).
Bio je izvršni direktor vodeće hrvatske agencije za odnose s javnošću Madison Consulting od 2004. do 2008. godine. Prije toga radio je kao savjetnik za komunikacije predsjednika Vlade (2003.), sa zadatkom unapređivanja vladinih komunikacija.
Gotovo pet godina radi kao predstavnik za odnose s javnošću HRT-a (od 1998).

Krešimir Macan sudjelovao je kao autor i član tima u brojnim promotivnim i PR kampanjama HRT-a i Vlade RH (poput akcija Trajni nalog, Dajmo da čuju, Otvaranje autocesta). Predavač je specijaliziran za područje političkih komunikacija, odnosa s medijima i krizno komuniciranje. Diplomirani je inženjer elektrotehnike, govori četiri strana jezika. Član Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i Europskog udruženja političkih komunikatora (EAPC).

Moderna izborna kampanja - od plakata do Facebooka

Kako danas izgleda raditi jednu izbornu kampanju? Danas kada kampanja započinje prvi dan nakon pobjede na izborima i traje sve do kraja mandata, novi mediji pružaju puno mogućnosti, kako za promoviranje vaihideja, ali i za njihovo razmontiravanje. Facebook hrvatsko iskustvo 2008. je odličan primjer što se može dogoditi, kada se zanemari virtualni svijet.  :-)

 

 

 


konferencija Informatika u turizmu
Ključne riječi:
marketinško komuniciranje,
konferencija,
utjecaj Interneta,
PR,
odnosi s javnošću,
izbori 2009,
Institut za elektroničko poslovanje
Arhiva vijesti